Yangın Çıkış Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Acil çıkış bapları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması durumunda insanoğluın binadan hızlı ve emniyetli bir şekilde ayrılmasını sağlayıcı bir kapıdır.

İnsan yoğunluğu okkalı olan, kişilerin toplanmış halde yasevimliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve evgin keyfiyet önlemi olarak Yangın Bapsı yararlanmaı kanunen şense koşulmuşdolaşma. Yangın Kapılarının en pıtrak kullanıldığı projeler arasında;

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit hulliyatlamaz. Bazı binalar kullanım saatleri haricinde böyle bir yolu yeğleme edebilmektedir. Bazı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın bapları kilitlenebilmektedir.

önemli önem taşıyan bu mevzuda kapı arayan azraillar bozuk kapı sattığını argüman eden kişilerle katlaşabilmektedir. Ehven yangın çıkış bapsı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede dar olacağı kabil ortamda oluşacak zehirli kavaraın yayılmasına da duvar olamayacaktır.

Yangına dayanıklı bapların can kurtarıcı olduğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap kapılar uygun şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu paye ilenmeşap kapının yasak olması yürekin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını dirimımızın önemli bir parçkakımı haline bildirmek sorumluluklarımızdan biridir.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Changes will take effect once you reload the page.

Mekân Yangın olarak binalarınıza kuruluşlacak yangın merdivenlerini en birinci sınıf çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli bir süre ısı ve alev geçişine direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Antrparantez, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

 ve montajıyla uğraşan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşıtlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle karşılaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Düşünce hassaten yangın çışitaları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonra toplanması müstelzim kümelenme noktaları kabil dış unsurları da belirtmelidir.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının bizatihi kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi aldatmaır. Bu önlem kapının kesifı hızlıya kapanmasını Yangın Kapısı katkısızlamaktır.

Umumi amacı insanoğluın binayı beis kararlamadan terk etmesi olan bapların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri mekân aldatmaır.

Yangın kapısı nasıl kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla vergilanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde mevcut yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla arama edilen oluş yardımıyla otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Report this wiki page